lidmaatschap

Je kan in twee stappen lid worden van onze vzw:

Ben je sympathisant of kandidaat bewoner, dan kan je toegetreden lid worden. Je betaalt dan het jaarlijks lidgeld van 50€ en dan mag je deelnemen aan de algemene vergaderingen (AV) en andere activiteiten die de vzw organiseert. De vzw beschouwt dit als een tussenstap naar het effectief lidmaatschap. Zo kan je de ontwikkelingen van het project van nabij opvolgen. Je hebt evenwel geen beslissingsrecht in belangrijke besluiten. De groep behoudt zich bovendien het recht gesloten bijeenkomsten te organiseren die enkel toegankelijk zijn voor de effectieve leden wanneer zij dat opportuun acht.

Wil je graag een van de toekomstige bewoners worden en zelf actief mee het project uitdenken en vormgeven? Dan kan je je kandidaat stellen als effectief lid. Je engageert je dan in één van de werkgroepen en samen met de andere leden draag je bij tot het welslagen van het project. Je krijgt ook toegang tot alle verslagen en interne informatie. Bovenop het jaarlijks lidgeld van 50 € per persoon, betaal je ook een instapsom van min. 350 € per wooneenheid.  Op die manier reserveer je een wooneenheid zodra het project gerealiseerd wordt.  Deze som wordt beschouwd als een renteloze lening aan de vzw en kan gerecupereerd worden indien je later toch beslist uit de groep te stappen.

Wil je vrijblijvend volgen wat ons bezighoudt en hoe het project evolueert? Hou dan zeker onze website in de gaten. Regelmatig posten we er berichten omtrent de vorderingen.

Meer informatie over lidmaatschap lees je hier in de statuten van de vzw.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s